Tofu puding s kokosovými čipsami a mrazom sušenými malinami
Od Mgr. Zuzana Líšková
22.10.2023
Bez laktózy
•
Dezerty
•
Pre deti a rodinu
•
Rýchlo a jednoducho
•
Vegánske
Prísady
400g Tofu natur zn. dmBio
100ml Kokosového mlieka zn. dmBio
2PL Lieskovcovej pasty zn. dmBio
100ml Šťavy z agávy zahustenej zn. dmBio
2PL Kakaový prášok zn. dmBio
100g Jemná horká čokoláda zn. dmBio
Ozdoba
Sušené kokosové čipsy zn. dmBio
Mrazom sušené maliny zn. dmBio
Príprava
Pripravíme si všetky suroviny.
Tofu vymixujeme s hustou časťou kokosového mlieka.
Roztopíme čokoládu.
Roztopenú čokoládu, kakao, agáve a lieskovcovú pastu pridáme k tofu a spolu vymixujeme do krémovej konzistencie.
Hotový puding preložíme do misiek.
Puding pred servírovaním ozdobíme kokosovými lupienkami a mrazom sušenými malinami.
Autorkou článku je Mgr. Zuzana Líšková
Mgr. Zuzana Líšková pomáha ľuďom dosiahnuť prirodzenú hmotnosť. Je to jej každodennou prácou a zároveň koníčkom v rámci jej vlastnej praxe a projektu Jedz Bystro, ktorý spája reštauráciu a výživové poradenstvo. Nie je zástankyňou radikálnych diét, krátkodobých zmien v stravovaní, hladoviek alebo jednotvárnych štýlov stravovania. Snaží sa ľuďom pomôcť zmeniť svoje každodenné stravovacie návyky. Nájdete ju aj na instagramovom profile @jedzbystro.