Fazuľová nátierka na ovsenom chlebíku s bylinkami
2.9.2024

Raňajky
•
Rýchlo a jednoducho
•
Na desiatu alebo obed
•
Vegánske
Prísady
240 g fazule Cannellini v slanom náleve zn. dmBio
4 PL arašidovej pasty zn. dmBio
4 PL extra panenského olivového oleja zn. dmBio
1/2 ks citróna
300 g ovseného chleba zn. dmBio
1 ČL soli
čerstvé bylinky podľa chuti na ozdobu
Príprava
Pripravte si všetky suroviny.
Fazuľu, arašidovú pastu a olivový olej a citrónovú šťavu dajte do mixéra.
Vymixujte do krémovej konzistencie.
Nátierku podľa potreby dochuťte soľou.
Nátierku natrite na ovsený chlebík a servírujte s bylinkami.
Produkty k receptu
Autorkou článku je Mgr. Zuzana Líšková
Mgr. Zuzana Líšková pomáha ľuďom dosiahnuť prirodzenú hmotnosť. Je to jej každodennou prácou a zároveň koníčkom v rámci jej vlastnej praxe a projektu Jedz Bystro, ktorý spája reštauráciu a výživové poradenstvo. Nie je zástankyňou radikálnych diét, krátkodobých zmien v stravovaní, hladoviek alebo jednotvárnych štýlov stravovania. Snaží sa ľuďom pomôcť zmeniť svoje každodenné stravovacie návyky. Nájdete ju aj na instagramovom profile @jedzbystro.