Hlavná navigáciaNavigácia kategóriíHlavný obsah

Fazuľová nátierka na ovsenom chlebíku s bylinkami

Raňajky

Rýchlo a jednoducho

Na desiatu alebo obed

Vegánske

Prísady

  • 240 g fazule Cannellini v slanom náleve zn. dmBio

  • 4 PL arašidovej pasty zn. dmBio

  • 4 PL extra panenského olivového oleja zn. dmBio

  • 1/2 ks citróna

  • 300 g ovseného chleba zn. dmBio

  • 1 ČL soli

  • čerstvé bylinky podľa chuti na ozdobu

Príprava

  1. Pripravte si všetky suroviny.

  2. Fazuľu, arašidovú pastu a olivový olej a citrónovú šťavu dajte do mixéra.

  3. Vymixujte do krémovej konzistencie.

  4. Nátierku podľa potreby dochuťte soľou.

  5. Nátierku natrite na ovsený chlebík a servírujte s bylinkami.

Autorkou článku je Mgr. Zuzana Líšková

Mgr. Zuzana Líšková pomáha ľuďom dosiahnuť prirodzenú hmotnosť. Je to jej každodennou prácou a zároveň koníčkom v rámci jej vlastnej praxe a projektu Jedz Bystro, ktorý spája reštauráciu a výživové poradenstvo. Nie je zástankyňou radikálnych diét,  krátkodobých zmien v stravovaní, hladoviek alebo jednotvárnych štýlov stravovania. Snaží sa ľuďom pomôcť zmeniť svoje každodenné stravovacie návyky. Nájdete ju aj na instagramovom profile @jedzbystro.

Vhodné produktové kategórie