Hlavná navigáciaNavigácia kategóriíHlavný obsah

Quinoa šalát s avokádom a paradajkovým pestom

Quinoa šalát

Rýchlo a jednoducho

Vegetariánske

Šalát

Na desiatu alebo obed

Prísady

  • 1 PL pesto Rosso s paradajkami usušenými na slnku zn. dmBio

  • 250 g zeleninovej minútky s bulgurom a quinoou zn. dmBio

  • 50 g jemných sušených paradajok Genussreise zn. dmBio

  • 60 g cédrových orechov zn. dmBio

  • 1 PL za studena lisovaného ľanového oleja zn. dmBio

  • 1 ks avokáda

  • 1/2 ČL bylinkovej soli zn. dmBio

Príprava

  1. Pripravte si všetky suroviny.

    potrebné suroviny
  2. Uzavreté vrecko s quinoou a bulgurom vložte do vriacej vody a varte 4-5minút podľa návodu.

  3. Nakrájajte sušené rajčiny a avokádo.

  4. Obsah vrecka nasypte do misky a pridajte rajčiny a avokádo.

  5. Premiešajte všetky suroviny v miske, pridajte olej a pesto.

  6. Na panvici si nasucho opražte cédrové orechy.

  7. Hotový šalát posypte opekanými orechmi a bylinkovou soľou.

Mgr. Zuzana Líšková, výživová poradkyňa

Autorkou článku je Mgr. Zuzana Líšková

Mgr. Zuzana Líšková pomáha ľuďom dosiahnuť prirodzenú hmotnosť. Je to jej každodennou prácou a zároveň koníčkom v rámci jej vlastnej praxe a projektu Jedz Bystro, ktorý spája reštauráciu a výživové poradenstvo. Nie je zástankyňou radikálnych diét,  krátkodobých zmien v stravovaní, hladoviek alebo jednotvárnych štýlov stravovania. Snaží sa ľuďom pomôcť zmeniť svoje každodenné stravovacie návyky. Nájdete ju aj na instagramovom profile @jedzbystro.

Vhodné produktové kategórie