Lievance s ovocnou nátierkou, čokoládou a posekanými orechami
22.10.2023

Bez gluténu
•
Bez laktózy
•
Cenovo výhodný
•
Raňajky
•
Rýchlo a jednoducho
•
Vegánske
Prísady
135g Lievance, suchá zmes zo špaldovej múky zn. dmBio
100ml Ovsený nápoj Natur zn. dmBio
1PL Jahodová ovocná nátierka, 75 % jahody zn. dmBio
1PL Ríbezľová ovocná nátierka, 75 % ríbezle zn. dmBio
1PL Čokoládová nátierka s horkou čokoládou zn. dmBio
20g Lieskové orechy zn. dmBio
1PL Kokosový olej zn. dmBio
Príprava
Pripravíme si všetky suroviny.

Obsah vrecka nasypeme do misky a pridáme mlieko.

Cesto zamiešame a necháme chvíľu odstáť.
Na panvici rozpálime kokosový olej. Polievkovou lyžicou tvarujeme lievance.
Opekáme ich z oboch strán do zlatista.
Lievance servírujeme s čokoládovou nátierkou, džemom a nasekanými orechmi.
Autorkou článku je Mgr. Zuzana Líšková
Mgr. Zuzana Líšková pomáha ľuďom dosiahnuť prirodzenú hmotnosť. Je to jej každodennou prácou a zároveň koníčkom v rámci jej vlastnej praxe a projektu Jedz Bystro, ktorý spája reštauráciu a výživové poradenstvo. Nie je zástankyňou radikálnych diét, krátkodobých zmien v stravovaní, hladoviek alebo jednotvárnych štýlov stravovania. Snaží sa ľuďom pomôcť zmeniť svoje každodenné stravovacie návyky. Nájdete ju aj na instagramovom profile @jedzbystro.








