Hlavná navigáciaNavigácia kategóriíHlavný obsah

Špaldové penne s paradajkovou omáčkou a čerstvou rukolou

Od Mgr. Zuzana Líšková

10.1.2024

Bez laktózy

Hlavné jedlo

Vegetariánske

Talianska kuchyňa

Prísady

  • 120g Špaldové penne zn. dmBio

  • 1PL Vegánska posýpka na cestoviny Pasta Toping zn. dmBio

  • 325ml Paradajková omáčka Ricotta Pecorino zn. dmBio

  • 2PL Olivový olej - extra panenský zn. dmBio

  • 1čl Talianske bylinky zn. dmBio

  • 1 strúčik cesnaku

Príprava

  1. Pripravíme si všetky suroviny.

    suroviny
  2. Cestoviny uvaríme podľa návodu.

  3. Na panvici rozpálime olej a opečieme cesnak do zlatista.

  4. K cesnaku pridáme paradajkovú omáčku a talianske bylinky.

  5. Cestoviny scedíme, primiešame k omáčke a pridáme rukolu.

  6. Cestoviny servírujeme posypané s vegánskou posýpkou.

    špaldove penne

Autorkou článku je Mgr. Zuzana Líšková

Mgr. Zuzana Líšková pomáha ľuďom dosiahnuť prirodzenú hmotnosť. Je to jej každodennou prácou a zároveň koníčkom v rámci jej vlastnej praxe a projektu Jedz Bystro, ktorý spája reštauráciu a výživové poradenstvo. Nie je zástankyňou radikálnych diét,  krátkodobých zmien v stravovaní, hladoviek alebo jednotvárnych štýlov stravovania. Snaží sa ľuďom pomôcť zmeniť svoje každodenné stravovacie návyky. Nájdete ju aj na instagramovom profile @jedzbystro.

Vhodné produktové kategórie