Špaldové penne s paradajkovou omáčkou a čerstvou rukolou
Od Mgr. Zuzana Líšková
10.1.2024

Bez laktózy
•
Hlavné jedlo
•
Vegetariánske
•
Talianska kuchyňa
Prísady
120g Špaldové penne zn. dmBio
1PL Vegánska posýpka na cestoviny Pasta Toping zn. dmBio
325ml Paradajková omáčka Ricotta Pecorino zn. dmBio
2PL Olivový olej - extra panenský zn. dmBio
1čl Talianske bylinky zn. dmBio
1 strúčik cesnaku
Príprava
Pripravíme si všetky suroviny.
Cestoviny uvaríme podľa návodu.
Na panvici rozpálime olej a opečieme cesnak do zlatista.
K cesnaku pridáme paradajkovú omáčku a talianske bylinky.
Cestoviny scedíme, primiešame k omáčke a pridáme rukolu.
Cestoviny servírujeme posypané s vegánskou posýpkou.
Bez tohto to nepôjde
Autorkou článku je Mgr. Zuzana Líšková
Mgr. Zuzana Líšková pomáha ľuďom dosiahnuť prirodzenú hmotnosť. Je to jej každodennou prácou a zároveň koníčkom v rámci jej vlastnej praxe a projektu Jedz Bystro, ktorý spája reštauráciu a výživové poradenstvo. Nie je zástankyňou radikálnych diét, krátkodobých zmien v stravovaní, hladoviek alebo jednotvárnych štýlov stravovania. Snaží sa ľuďom pomôcť zmeniť svoje každodenné stravovacie návyky. Nájdete ju aj na instagramovom profile @jedzbystro.