dmBio Genussreise Taliansko
Láska na tanieri
Väčšina našich produktov dmBio Genussreise z talianskej edície pochádza priamo od talianskych výrobcov a vyrába sa s láskou podľa tradičných receptúr.
Pri výrobe našich dmBio mäkkých paradajok sa používajú najmodernejšie metódy na ochranu životného prostredia počas pestovania a zberu paradajok. Jedným z príkladov je napríklad používanie čisto prírodných hnojív, aby sa neznečisťovala príroda ani pôda. Čerstvo zozbierané paradajky sa rozrežú na polovice a prirodzene sa konzervujú sušením pomocou soli a slnka. Vďaka tomu sa naplno rozvinie ovocná aróma paradajok.
Paradajky z regiónu Emilia Romagna sa zbierajú v ideálnom čase zrelosti - vtedy sa na poliach objavuje nezameniteľná jasne červená farba. Až keď sú plody úplne zrelé, získajú svoju výnimočnú sladkosť. Hneď po zbere sa paradajky spracujú do 12 hodín. Všetky pestované polia sú od spracovateľského závodu vzdialené maximálne 50 km, takže je zaručená absolútna čerstvosť a rýchle ďalšie spracovanie.